Është një fakt gjerësisht i njohur.

Është një fakt gjerësisht i njohur.

Është një fakt gjerësisht i njohur që lexuesi do të hutohet nga përmbajtja e një faqeje gjatë kohës që shikon dizenjimin. Arsyeja e përdorimit të Lorem Ipsum është sepse ka pak a shumë distribucion normal të gërmave, ndryshe nga përdorimi i ‘Përmbajtja këtu, përmbajtja këtu’, që e bën të ngjajë me një gjuhë të lexueshme. Shumë aplikacione publikimi dhe editorë tani përdorin Lorem Ipsum si tektin e tyre bazë, dhe një kërkim ‘lorem ipsum’ do të shfaqë shumë faqe interneti të pambaruara që në vend të përmbajtjes kanë pikërisht tekstin Lorem Ipsum. Shumë versione kanë evoluar gjatë viteve, disa në mënyë kazuale, disa me qëllim (humor dhe gjëra të ngjashme).

admin

Related Posts

fallback-image

It is a long established fact that a reader.

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum.

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum.

Why do we use it?

Why do we use it?

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 9 =